• Geografická olympiáda

          • 17.02.2022 sa uskutočnilo okresné kolo 50. ročníka Geografickej olympiády. On-line formy sa zúčastnili aj žiaci našej  školy, ktorí si zmerali sily so svojimi spolužiakmi a postúpili zo školského kola. Tešíme sa, že sa našich osem zástupcov medzi rovesníkmi z celého okresu nestratili a stali sa úspešnými riešiteľmi. Medzi piatakmi sú úspešnými riešiteľmi Ema Zemánková, Jakub Kožuch a Lukáš Noris. V kategórii F riešili úlohy žiaci 6. a 7. ročníka. Medzi úspešnými riešiteľmi je na 4. mieste Lucia Smreková, úspešnými riešiteľmi sú aj Emma Klimešová a Jakub Mok. V kategórii E sa podarilo zadania úspešne vyriešiť deviatakom Natálii Parnicovej a Sebastiánovi Šimonovi. Srdečne blahoželáme!  

          • O našich olympionikoch

          • Predmetové olympiády sa v tomto roku uskutočňujú on-line formou. Teší nás účasť našich žiakov aj ich úspechy. 13.01.2022 sa v okresnom kole stretli priaznivci anglického jazyka. V kategórii 1B Olympiády v anglickom jazyku sa úspešnou riešiteľkou stala Natália Ružová. Okresné kolo Matematickej  olympiády sa uskutočnilo pre piatakov a deviatakov 26.01.2022. Strieborná priečka medzi deviatakmi patrí Hanke Havlíkovej. Osemnásť bodov, čo bol zároveň aj maximálny možný počet bodov, získal piatak Kristián Havlík. Lukáš Noris a Marek Bušík sa v rovnakej vekovej kategórii stali úspešnými riešiteľmi. 09.02.2022 vypracúvali úlohy nadšenci dejepisu. V kategórii C sa tešíme z postupu do krajského kola deviatačky Natálie Parnicovej a tretej priečke Sabiny Kubíncovej. Medzi ôsmakmi sa úspešnými riešiteľmi stali Krištof Peťko a Timotej Farkaš. 10.02.2022 sa uskutočnilo okresné kolo 56. ročníka Biologickej olympiády. Do krajského kola postupuje Krištof Peťko, Sabína Kubíncová obsadila bronzovú priečku a stala sa úspešnou riešiteľkou. 11.02.2022 sme mali svoje želiezko v ohni na krajskom kole Olympiády zo slovenského jazyka a literatúry. Tereza Falátová sa stala v kategórii C úspešnou riešiteľkou. Všetkým srdečne blahoželáme!

          • Deviataci pred dôležitým rozhodnutím

          • Aj našim deviatakom sa kráti čas rozhodovania o ich budúcej forme štúdia. S triedami 9. A a 9. C sme vo štvrtok 3. februára 2022 využili možnosť a dozvedeli sme sa o fungovaní duálneho vzdelávania formou on-line exkurzie. Slovenská asociácia moderného obchodu prostredníctvom programu Poď študovať obchod predstavila možnosti  štúdia aj uplatnenia sa práve v oblasti obchodu. 

            Informácia pre rodičov: EduPage umožňuje zákonnému zástupcovi žiaka podať prihlášku na strednú školu elektronicky. Pre rodičov, ktorí k prihlasovaniu potrebujú bližšie inštrukcie, je pripravený podrobný návod: https://help.edupage.org/sk/u646