• Super diskoopekačka

          • Galéria výtvarných prác na školskom dvore, vôňa grilovaných špekáčikov, hry, hudba, dobrá nálada. V stredu 1. júna 2022 sme v našom školskom klube detí prežili príjemné popoludnie. Otvorili ho mažoretky Ella svojimi dvomi zostavami. Potom si deti vyskúšali triafať do terča, poskákali si vo vreciach, maľovalo sa na tvár, stavala sa veža, tancovalo sa aj spievalo. Medzi deti prišli aj dvaja maskoti - Mickey Mouse i šašo, ktorí si spoločne s deťmi zatancovali, ba aj odmenili najlepších a najvytrvalejších tanečníkov. Všetci si mohli pochutiť na špekáčikoch a čerstvom chlebíku. Malinovka tiekla prúdom a cukríky sa tiež všetky pojedli. Vďaka za príjemné popoludnie patrí pani vychovávateľkám, pani učiteľkám i pomocníkom z 8. a 9. ročníka. 

          • Piataci a šiestaci na výlete v Skalici

          • Žiaci 5. B a 6. C sa v stredu 1. júna 2022 vybrali do kráľovského mesta Skalica. Dopoludnia zašli do pôvodne románskej stavby - Rotundy sv. Juraja. Mestečko ako na dlani mali z veže Farského kostola sv. Michala Archanjela, nazreli aj do kostnice. U Havlíkovcov sa venovali vyhlásenej miestnej špecialite - trdelníku. Vydarený deň! 

          • Štvrtáci na potulkách

          • Deti zo 4. A  a 4. B sa vybrali v stredu 1. júna 2022 na exkurziu do dedinky Prietrž, kde si v miestnej papierničke vyrobili svoj papier. Potom spoločne vystúpili na Bradlo, kde sa stretli s Milanom Rastislavom Štefánikom, astronómom, politikom, generálom francúzskej armády, zakladateľom československého štátu.